Profabb gate...uruchomienie

Awatar użytkownika
Fabrykator.pl
Posty: 8759
Rejestracja: 06 mar 2012, 20:07
Lokalizacja: Darłowo
Kontaktowanie:

Re: Profabb gate...uruchomienie

Postautor: Fabrykator.pl » 31 lip 2014, 17:38

W tym przypadku to raczej zahaczenie głowicy o wystający skrawek druku podczas zamykania szczelin wypełnienia. Przesunęło się ewidentnie na pełnych warstwach górnego zamknięcia. Spróbuj zrobić gęstsze wypełnienie (50-60%) i problem nie powinien wystąpić.

Pralina
Posty: 96
Rejestracja: 18 gru 2013, 16:54

Re: Profabb gate...uruchomienie

Postautor: Pralina » 03 sie 2014, 9:27

Uff na razie drukuje ok :) ... sprawdziłam pasek od stołu...nasmarowałam wszystkie pręty i zwiększyłam wypełnienie wydruku... drukuje bez żadnych przesunięć...

Dzięki wszystkim za porady!!!!!

A jak często smarujecie drukarke?

Pralina
Posty: 96
Rejestracja: 18 gru 2013, 16:54

Re: Profabb gate...uruchomienie

Postautor: Pralina » 10 wrz 2014, 12:46

Fajna rzecz wydruk na koszulce, T-shirt'cie gumowym filamentem... spróbujcie sobie. Można sobie jakieś logo wydrukować albo znak QR

Awatar użytkownika
MiniK
Posty: 567
Rejestracja: 10 gru 2013, 23:54
Lokalizacja: Kraków

Re: Profabb gate...uruchomienie

Postautor: MiniK » 10 wrz 2014, 13:04

Wrzuć jakąś fotkę.


Wróć do „GATE LE / Profabb”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość