Buda dla GateLE

Awatar użytkownika
LarsD
Posty: 60
Rejestracja: 17 lis 2013, 13:00
Lokalizacja: Częstochowa

Re: Buda dla ProfabbGateLE

Postautor: LarsD » 31 sty 2014, 10:13

Czyli generalnie aby wszystko było jak należy trzeba by przeprogramować wszystkie używane warstwy.

mnożnik / warstwa [mm]
1 - 0,03125
2 - 0,06250
3 - 0,09375
4 - 0,12500
5 - 0,15625
6 - 0,18750
7 - 0,21875
8 - 0,25000
9 - 0,28125
10 - 0,31250
11 - 0,34375

Awatar użytkownika
Fabrykator.pl
Posty: 8759
Rejestracja: 06 mar 2012, 20:07
Lokalizacja: Darłowo
Kontaktowanie:

Re: Buda dla ProfabbGateLE

Postautor: Fabrykator.pl » 01 lut 2014, 19:48

Tak najlepiej.
Oczywiście nie jest to jakaś zasada, bo komuś innemu mogą wychodzić super wydruki na innych warstwach - ja zauważyłem to w moim przypadku

Innym sposobem jest dobieranie wysokości warstwy tak, aby dawały sumarycznie 1mm. Warstwy 0.05 / 0.1 / 0.125 / 0.2 / 0.25

Awatar użytkownika
LarsD
Posty: 60
Rejestracja: 17 lis 2013, 13:00
Lokalizacja: Częstochowa

Re: Buda dla ProfabbGateLE

Postautor: LarsD » 04 lut 2014, 11:57

W takim razie trzeba będzie potestować :-)
PS. odnośnie wątku, projekt buda chwilowo stoi (za dużo pracy na głowie) ale będzie :-)


Wróć do „GATE LE / Profabb”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości