Cura problem z wyświetlaniem warstw

mumia66
Posty: 25
Rejestracja: 13 lut 2016, 2:42

Cura problem z wyświetlaniem warstw

Postautor: mumia66 » 17 maja 2016, 18:30

Wczytuję model, zmieniam tryb widoku na warstwy, przesuwam suwakiem kolejno warstwy i w przypadku niektórych generuje się taki widok:
Obrazek

Nie ma to wpływu na cięcie, wg. mnie to problem z wyświetlaniem. Próbowałem przeinstalować na nowo Cure niestety nic się nie zmieniło.
Jak się tego pozbyć? Strasznie irytuje, bo uniemożliwia sprawdzenie po kolei cięcia wszystkich warstw modelu.

mumia66
Posty: 25
Rejestracja: 13 lut 2016, 2:42

Re: Cura problem z wyświetlaniem warstw

Postautor: mumia66 » 23 maja 2016, 20:14

jest problem z wyświetleniem zrzutu więc reupload Obrazek

Awatar użytkownika
robertm
Posty: 706
Rejestracja: 10 sty 2014, 15:07
Lokalizacja: Sieeemiaaatycze

Re: Cura problem z wyświetlaniem warstw

Postautor: robertm » 23 maja 2016, 20:23

może to problem z sterownikami karty graficznej - gdzieś już był podobny temat
____
A wszystko Cokolwiek czynicie, z duszy czyńcie, jak dla Pana, nie dla ludzi, świadomi,
że od Pana otrzymacie zapłatę w dziedzictwie, bowiem Panu, Chrystusowi, służycie. Kol 3,23-24


Wróć do „Slicery”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości