Simplify3D

jankess0493
Posty: 383
Rejestracja: 18 lip 2015, 22:46
Lokalizacja: Zielona Góra

Re: Simplify3D

Postautor: jankess0493 » 06 gru 2015, 14:59

malyhenio1 pisze:Trzeba kupić .własnie .....ciekawe jak z tym oddaniem kasy i jak to jest potem blokowane.


Blokowane jest tak, że tracisz dostęp do swojego konta :p przy włączaniu programu, musisz się zalogować do konta (wystarczy raz).
Co do zwrotu kasy, to nie mam pojęcia i wiem, że nawet nie skorzystam z tej opcji ;D
Ogólnie, przepraszam, że tak zachwalam ten program, ale po prostu jestem pod takim wrażeniem jego działania, że nie umiem dostrzec jakichś minusów :P

Awatar użytkownika
malyhenio1
Posty: 423
Rejestracja: 28 sty 2014, 18:43

Re: Simplify3D

Postautor: malyhenio1 » 06 gru 2015, 15:01

To trzeba być online by program działał?

jankess0493
Posty: 383
Rejestracja: 18 lip 2015, 22:46
Lokalizacja: Zielona Góra

Re: Simplify3D

Postautor: jankess0493 » 06 gru 2015, 15:05

Hm, sprawdziłem, tzn odłączyłem na chwilę internet i też działał :P Więc dobra, masz mnie, nie wiem jak to blokują. Do tego dodam, że jeśli ktoś ma zaufaną osobę, to można się złożyć na taki program, ponieważ można go użyć na dwóch komputerach.

Awatar użytkownika
malyhenio1
Posty: 423
Rejestracja: 28 sty 2014, 18:43

Re: Simplify3D

Postautor: malyhenio1 » 06 gru 2015, 15:07

To przeczytaj PW

Awatar użytkownika
FlameRunner
Posty: 1260
Rejestracja: 23 mar 2013, 22:02
Lokalizacja: Olsztyn
Kontaktowanie:

Re: Simplify3D

Postautor: FlameRunner » 06 gru 2015, 15:10

Panowie, w USA nie zakłada się, że klienci bezlitośnie wykorzystają każdą lukę. Proszę, nie przekonujcie twórców Simplify3D, że to złe podejście.

Awatar użytkownika
malyhenio1
Posty: 423
Rejestracja: 28 sty 2014, 18:43

Re: Simplify3D

Postautor: malyhenio1 » 06 gru 2015, 15:12

Ja tylko się zastanawiam nad żetelnościa zwrotu pieniędzy jak sie nie podoba, chyba kompa trzeba odesłać :bania:

jankess0493
Posty: 383
Rejestracja: 18 lip 2015, 22:46
Lokalizacja: Zielona Góra

Re: Simplify3D

Postautor: jankess0493 » 06 gru 2015, 15:13

Nie no, wiadomo. Sam pomysł wyszedł przez przypadek, bo nawet o tym nie myślałem :P Ale mimo wszystko, warto i tak wspierać takie projekty jak ten, bo jednak cena idzie z jakością.

jankess0493
Posty: 383
Rejestracja: 18 lip 2015, 22:46
Lokalizacja: Zielona Góra

Re: Simplify3D

Postautor: jankess0493 » 06 gru 2015, 15:20

Zacząłem się przyglądać wydrukom. W obu przypadkach są niedoskonałości, ale to ze względu na samą drukarkę (robiona własnoręcznie od podstaw) i zauważyłem, że pozbyłem się też echa w wydrukach i takim "wyróżnieniu" nie wiem jak lepiej to inaczej określić. Chodzi o to, że warstwy na których znajduje się otwór, wyróżniają się od pozostałych.
Slicer:
Obrazek
Tutaj w miarę widać ten efekt.
Simplify3d:
Obrazek

Tutaj już tego nie ma.

Awatar użytkownika
malyhenio1
Posty: 423
Rejestracja: 28 sty 2014, 18:43

Re: Simplify3D

Postautor: malyhenio1 » 06 gru 2015, 15:22

Żeby coś wesprzeć to trzeba się najpierw do tego przekonać a nie w ciemno wspierać ,to nie randka w ciemno.
Jeżeli nie udostępniają wersji demo albo ograniczonej czasowo to coś nie tak.

jankess0493
Posty: 383
Rejestracja: 18 lip 2015, 22:46
Lokalizacja: Zielona Góra

Re: Simplify3D

Postautor: jankess0493 » 06 gru 2015, 15:24

malyhenio1 pisze:Żeby coś wesprzeć to trzeba się najpierw do tego przekonać a nie w ciemno wspierać ,to nie randka w ciemno.
Jeżeli nie udostępniają wersji demo albo ograniczonej czasowo to coś nie tak.


No tutaj się zgodzę, że dziwnie to zrobili. Powinna być trialowa wersja i wsio, ale pewnie boją się, że za szybko ktoś pościąga pomysły itp, a jak kogoś stać na taki program, to wiadomo, że nie będzie się bawić w coś takiego.


Wróć do „Slicery”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości