3novatica Repetier Host 1.0.6 dla GATE/Flexa

Awatar użytkownika
Fabrykator.pl
Posty: 8756
Rejestracja: 06 mar 2012, 20:07
Lokalizacja: Darłowo
Kontaktowanie:

Re: 3novatica Repetier Host 1.0.6 dla GATE/Flexa

Postautor: Fabrykator.pl » 29 sty 2015, 12:59

Nowa wersja hosta do pobrania.
Dodałem nowe materiały, nowe profile druku.
Link do pobrania i opis trybów druku w pierwszym wpisie.

Awatar użytkownika
Exodus
Posty: 15
Rejestracja: 15 gru 2014, 17:26

Re: 3novatica Repetier Host 1.0.6 dla GATE/Flexa

Postautor: Exodus » 29 sty 2015, 15:11

Melduję, że link nie działa :P

Awatar użytkownika
Fabrykator.pl
Posty: 8756
Rejestracja: 06 mar 2012, 20:07
Lokalizacja: Darłowo
Kontaktowanie:

Re: 3novatica Repetier Host 1.0.6 dla GATE/Flexa

Postautor: Fabrykator.pl » 29 sty 2015, 15:49

Już śmiga. Na końcu mi się dopisało .exe.exe :evil:

ArkadiuszB
Posty: 116
Rejestracja: 24 sie 2014, 15:41

Re: 3novatica Repetier Host 1.0.6 dla GATE/Flexa

Postautor: ArkadiuszB » 28 lis 2015, 11:52

Witam,

Czy miał już ktoś taki problem że przy kliknięciu "Połącz" program się od razu zawiesza, zero reakcji i trzeba go wyłączyć przez menedżera zadań. Próbowałem program reinstalować, wgrywałem najnowsze oprogramowanie na płytkę, resety, czyszczenie rejestru, nic nie pomaga.

Pozdrawiam

Mich@ł
Posty: 231
Rejestracja: 12 gru 2014, 1:06

Re: 3novatica Repetier Host 1.0.6 dla GATE/Flexa

Postautor: Mich@ł » 28 lis 2015, 12:35

ArkadiuszB pisze:Witam,

Czy miał już ktoś taki problem że przy kliknięciu "Połącz" program się od razu zawiesza, zero reakcji i trzeba go wyłączyć przez menedżera zadań. Próbowałem program reinstalować, wgrywałem najnowsze oprogramowanie na płytkę, resety, czyszczenie rejestru, nic nie pomaga.

Pozdrawiam

A w ustawieniach drukarki w repetierze wpisales poprawny port com :>?

ArkadiuszB
Posty: 116
Rejestracja: 24 sie 2014, 15:41

Re: 3novatica Repetier Host 1.0.6 dla GATE/Flexa

Postautor: ArkadiuszB » 29 lis 2015, 11:24

Mich@ł pisze:
ArkadiuszB pisze:Witam,

Czy miał już ktoś taki problem że przy kliknięciu "Połącz" program się od razu zawiesza, zero reakcji i trzeba go wyłączyć przez menedżera zadań. Próbowałem program reinstalować, wgrywałem najnowsze oprogramowanie na płytkę, resety, czyszczenie rejestru, nic nie pomaga.

Pozdrawiam

A w ustawieniach drukarki w repetierze wpisales poprawny port com :>?


Miałem zawsze auto i nagle przestało działać... potem próbowałem ręcznie każdy wybrać i też nic to nie dawało.
W końcu zmieniłem port usb i ustawiłem ręcznie odpowiedni port i działa. Ale chyba 2h szukałem problemu. Nie wiem dlaczego nagle auto przestało działać.

Mich@ł
Posty: 231
Rejestracja: 12 gru 2014, 1:06

Re: 3novatica Repetier Host 1.0.6 dla GATE/Flexa

Postautor: Mich@ł » 29 lis 2015, 13:16

U mnie na oryginalnym repetier host nigdy automatyczne wybieranie portu nie chciało działać poprawnie :)


Wróć do „Hosty”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość