Repetier Host/Firmware - alternatywa dla Pronterface

Awatar użytkownika
Fabrykator.pl
Posty: 8759
Rejestracja: 06 mar 2012, 20:07
Lokalizacja: Darłowo
Kontaktowanie:

Re: Repetier Host/Firmware - alternatywa dla Pronterface

Postautor: Fabrykator.pl » 22 sie 2014, 6:50

Bo najlepiej zainstalować zarówno Repetier Host jak i Repetier Firmware. Oba pracują ze sobą bardzo dobrze.

jerzak8
Posty: 21
Rejestracja: 19 sie 2014, 15:37

Re: Repetier Host/Firmware - alternatywa dla Pronterface

Postautor: jerzak8 » 22 sie 2014, 10:46

Jest dobrą alternatywą marlina? Już pobieram zaraz zobaczymy co to będzie.

EDIT: Wgrane i problem ten sam. Czasem się rozłącza nawet jak załączę sam zasilacz przez program.
Jak by ktoś potrafił mi pomóc proszę o kontakt na pw żeby nie robić offtopu.

Awatar użytkownika
Fabrykator.pl
Posty: 8759
Rejestracja: 06 mar 2012, 20:07
Lokalizacja: Darłowo
Kontaktowanie:

Re: Repetier Host/Firmware - alternatywa dla Pronterface

Postautor: Fabrykator.pl » 22 sie 2014, 11:11

Posiadasz Ramps - opisz proszę problem w odpowiednim dziale elektroniki a nie Software


Wróć do „Hosty”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość