Strona 2 z 2

Re: Jak zaprogramować Unique One rev. A?

: 09 sty 2015, 17:21
autor: wiesioo
arduino 1.0 plus załącznik w postaci teensduino
na nowszych wersjach arduino miałem problemy jak ty plus do tego teensduino 1.13 < jeszcze większe problemy

niemoge wrzucić pliku bo wazy 3 MB ale szukaj starszej wersji teensduino

Re: Jak zaprogramować Unique One rev. A?

: 09 sty 2015, 17:21
autor: Fabrykator.pl
Tak, Teensyduino - poprawiłem. Uruchom instalator jako administrator (prawy przycisk myszy w windowsie). Wskaż folder Arduino.

Re: Jak zaprogramować Unique One rev. A?

: 09 sty 2015, 17:42
autor: marek91
Arduino mam w troszkę nowszej wersji, spróbuje w poniedziałek wgrać 1.0 i zobaczymy

Re: Jak zaprogramować Unique One rev. A?

: 12 sty 2015, 13:16
autor: marek91
Na arduino 1.0 wszystko poszło bez problemu, mam jeszcze pytanie co do samej płytki Unique One A, rozumiem że z tą płytką nie stosuje się przekaźnika do zasilania stołu tylko podpinamy do płytki bezpośrednio stół i zasilacz? Przynajmniej tak zrozumiałem po opisach na płytce ;)

Re: Jak zaprogramować Unique One rev. A?

: 12 sty 2015, 13:25
autor: Fabrykator.pl
W przypadku Unique One rev. A nie potrzebujesz przekaźnika, gdyż wpinasz zasilanie stołu w osobnej wtyczce. W Sunbeam która miałeś wcześniej trzeba było zastosować przekaźnik aby wykorzystać drugą linię zasilacza.

Re: Jak zaprogramować Unique One rev. A?

: 12 sty 2015, 13:26
autor: marek91
Tak też myślałem, zaraz to przerobię :git:
Dzięki :D

Re: Jak zaprogramować Unique One rev. A?

: 14 gru 2016, 22:36
autor: bartekp
Czy jest jakas mozliwosc xloaderem to wżucic do tego scierwa ten hex?? nazwe tej plytki to nawet trudno sie wpisuje w google