Dysza do Ultimaker 1

mcexperts
Posty: 157
Rejestracja: 11 lis 2014, 19:28

Dysza do Ultimaker 1

Postautor: mcexperts » 15 lut 2015, 17:24

Pochwalony.

Jedzie do mnie niekompletna kopia ultimakera 1.
I nie ma dyszy.
Na obrazku zamiennik wygląda jak typowy wyrób chińskiej myśi technicznej na gwint M6

Pytanie - to wygląda czy jest kompatybilne?

Pozdr.

Awatar użytkownika
FlameRunner
Posty: 1271
Rejestracja: 23 mar 2013, 22:02
Lokalizacja: Olsztyn
Kontaktowanie:

Re: Dysza do Ultimaker 1

Postautor: FlameRunner » 15 lut 2015, 20:16

"niekompletna"
"kopia"
"wygląda jak typowy wyrób chińskiej myśi technicznej"

No i skąd my mamy wiedzieć, jak nagwintowanej dyszy potrzebujesz...?

mcexperts
Posty: 157
Rejestracja: 11 lis 2014, 19:28

Re: Dysza do Ultimaker 1

Postautor: mcexperts » 15 lut 2015, 20:23

Precyzujac: czy do oryginalnego ultimakera wkreca się dysze na M6?
Chińczyk sprzedaje dysze do ultimakera takie jak są do full metal-i.
I wolałbym zamówić sobie i nie kombinować z wymianą calej głowicy na starcie.


Wróć do „Ultimaker”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość