Strona 1 z 1

problem z softem ?

: 26 kwie 2016, 12:41
autor: jack83
Elektronika kos
Po wykonaniu autohome nie mozna przesunac silnikow za pomoca impulsatora
prrzed autohome jest to mozliwe
jaki moze byc powod takiego zachowania .....
stepstiki nowe i wyregulowane

Re: problem z softem ?

: 26 kwie 2016, 13:10
autor: oskar
Źle skonfigurowane kierunki silników lub kierunki bazowania lub jedno i drugie i nie wiadomo co jeszcze tak w ciemno wróżąc

Re: problem z softem ?

: 26 kwie 2016, 13:40
autor: jack83
przy autohome silniki dojezdzaja do krancowek , wiec kierunek silnikow jest ok .
po wykonaniu tej opcji nie mozna przesunac silnikow
na wyswietlaczu mozna ustawic pozycje ale silniki nie przesuwaja sie
po podlaczeniu zasilania lecz bez auto home mozna przesuwac silniki normalnie

Re: problem z softem ?

: 27 kwie 2016, 10:25
autor: jack83
Problem rozwiazany . uszkodzona krancowka osi z
Poniewaz nie byly podlaczone silniki osi z nie spradzalem tej osi i zalozylem ,z e wszystko jest ok
tymczasem byla uszkodzona krancowka .
po wymianie krancowki wszystko gra

Re: problem z softem ?

: 02 lis 2017, 0:40
autor: Konesa
U mnie to uszkodzenie podobnie się objawiało. Miałam pół roku temu identyczną zagwozdkę, szkoda że wtedy nie znałam jeszcze tego miejsca w Internecie.

Re: problem z softem ?

: 20 gru 2017, 7:50
autor: pikuj443
a jaki to problem jest
___________________
aasadlabiznesu.pl