Cześć.
Mam problem, ostatnio przy drukowaniu poczułem że coś się pali. Okazało się że wtyczka "bed" jest osmolona, i mocno się nagrzała. Co to może być?
Zdjęcia w załączniku.
Przegrzana wtyczka od grzania stołu
-
Re: Przegrzana wtyczka od grzania stołu
To UniqueOne ver B od GATE ?
jeśli masz ją na gwarancji odsyłaj na serwis bo będzie jeszcze gorzej
Jeśli jest po gwarancji poczytaj tematy na forum jest ich już kilka - musisz przylutować na mocniejsze wtyki
jeśli masz ją na gwarancji odsyłaj na serwis bo będzie jeszcze gorzej

Jeśli jest po gwarancji poczytaj tematy na forum jest ich już kilka - musisz przylutować na mocniejsze wtyki
____
A wszystko Cokolwiek czynicie, z duszy czyńcie, jak dla Pana, nie dla ludzi, świadomi,
że od Pana otrzymacie zapłatę w dziedzictwie, bowiem Panu, Chrystusowi, służycie. Kol 3,23-24
A wszystko Cokolwiek czynicie, z duszy czyńcie, jak dla Pana, nie dla ludzi, świadomi,
że od Pana otrzymacie zapłatę w dziedzictwie, bowiem Panu, Chrystusowi, służycie. Kol 3,23-24
Wymien wtyczke i gniazdo.najlepiej na wieksze.

Aktualne drukarki:

-
Tak, to UniqueOne ver B od GATE.
Niestety nie mogę już wyciągnąć tej wtyczki, chyba się skleiła z gniazdem.
Tak, mam to jeszcze na gwarancji, mogę odesłać samą płytkę, czy muszę całą drukarkę?
Orientujecie się może jaki jest czas rozpatrzenia gwarancji?
Niestety nie mogę już wyciągnąć tej wtyczki, chyba się skleiła z gniazdem.
Tak, mam to jeszcze na gwarancji, mogę odesłać samą płytkę, czy muszę całą drukarkę?
Orientujecie się może jaki jest czas rozpatrzenia gwarancji?
Service Center 3NOVATICA Sp. z o.o.
ul. Kuziennicza 10D
59-400 Jawor, Poland
tel. 22 300 10 40
email: serwis@3novatica.com
Godziny otwarcia: 8:00 - 16:00
ul. Kuziennicza 10D
59-400 Jawor, Poland
tel. 22 300 10 40
email: serwis@3novatica.com
Godziny otwarcia: 8:00 - 16:00
____
Niestety te wtyczki są kilkukrotnie przeciążone więc nie ma się co dziwić że się wypalają styki.
Dlatego ja czasem profilaktycznie zmieniam ja na lepsze zanim się coś wydarzy.
banery polecam